Mijn 7 stappen werkijze

Gaan wij samen aan de slag? Dan gaan we als volgt te werk.

01

Kenningsmaking/intake

Zomaar een opdracht binnen halen en meteen aan de slag? Zo werkt het niet bij mij. Ik begin altijd met een kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen en kennis uit te wisselen. Het prettigst is bij jou op kantoor waarbij ik vragen stel. Wie is je doelgroep? Hoe kunnen we het beste je doelgroep bereiken? Welke doelen wil je behalen? Waar moet ik rekening mee houden? Zo luister ik goed naar je wensen en ideeën en krijg ik een helder beeld van je onderneming. Op basis van je wensen en behoeftes maak ik een passende offerte.

02

Offerte en planning

Na akkoord op de offerte maak ik een realistische planning. Ik zet het project uit op een tijdslijn en leg ik voor de belangrijkste werkzaamheden een opleverdatum vast. We kijken welke pagina's, functies en functionaliteiten je website nodig heeft om zijn doelen te bereiken. Ik maak vervolgens een uitgebreide tijdlijn voor het creatieproces. Ook bekijken we op welke punten voortgangsgesprekken plaatsvinden.

03

Functioneel ontwerp

In deze fase maak ik een zogenaamd functioneel ontwerp waarin de inhoud en functionaliteit centraal staan. Hierin wordt vastgelegd waaraan de website moet voldoen en welke functies er nodig zijn.

04

Design ontwerp

Nadat het duidelijk is geworden welke functies de website nodig moet hebben, ga ik aan de slag met een grafisch ontwerp. Uiteraard op basis van jouw eigen huisstijl. Ook hierbij zullen wij meerdere keren een contact moment hebben zodat ik je feedback kan verwerken om tot een door jou goedgekeurd webdesign te komen.

05

Bouw

Nadat je het grafisch ontwerp en webdesign hebt goedgekeurd, start ik met de bouw van je website. De website zal ik verder gaan invullen met pagina’s, teksten en foto’s die jij bij mij aanlevert. Of ik kan je helpen iemand te vinden die de teksten voor je schrijft. Tijdens de bouw zal ik jou via een testomgeving de voortgang laten zien zodat je deze kunt volgen en tussentijds je feedback kunt geven. Ik bouw je website in WordPress.

06

Test ronde

Dit is het belangrijkste gedeelte van het proces. Ik test of alles werkt en check of je website past op alle apparaten. Ook test ik op de snelheid. Alles moet kloppen.

07

Live lancering

Wanneer de laatste wijzigingen zijn doorgevoerd en de website compleet is, is het tijd om online te gaan! De website is nu toegankelijk voor de rest van de wereld. Ik zorg ervoor dat Google je zo snel mogelijk vindt.

Spreek mijn werkwijze je aan en wil je met mij aan de slag?
Plan een koffietalk met mij in en samen bespreken we de mogelijkheden.