Jade_zwarte broek zittend op de bank voor aanzicht

Hi, ik ben Jade

Als creative webdesigner is het mijn doel om jou te helpen met het bouwen van een goede website die leads genereert. Bezoekers omzetten in klanten. Zodat jij tijd over houdt om te benutten waar jij goed in bent.

Gaan we samenwerken? Dan zorg ik dat je website voor je werkt zodat jij meer leads krijgt. Met mijn kennis die ik inmiddels heb opgebouwd weet ik welke strategieën werken voor je website.

Ben je benieuwd hoe ik werk? Bekijk mijn werkwijze of plan een koffie talk in met mij om alvast kennis te maken.

Hoe het
allemaal begon.

Een paar jaar geleden werkte ik nog als online marketeer bij mijn voormalige werkgever in de financiële sector. Ik was mede verantwoordelijk voor de communicatie naar klanten toe en ik werkte mee aan kleine tot grote projecten. Mijn creativiteit kon ik kwijt in het maken van factsheets en het ontwerpen van bedrijfsbrochures. Toen mij werd gevraagd om mee te werken aan het realiseren van een nieuwe website, ontdekte ik pas écht mijn passie. Het stukje techniek sprak mij erg aan, net als de vormgeving van de website.

WordPress was tot dan een ver-van-mijn-bed-show, maar ik vond het meteen fantastisch. Ik ging veel experimenteren en testen en ik kon mijn creativiteit en technische skills daarin kwijt. Zoals spelen met kleuren. Wat paste wel en wat paste niet. Ik merkte dat ik daar goed in was. Op technisch gebied was ik al enigszins bekend met HTML. Daardoor werd het plaatsen van teksten sneller en door de goede opmaak zag het er ook mooier uit.

In die periode groeide de online marketing enorm. Veel bedrijven begonnen met het promoten van hun product of dienst via het internet. Denk aan social media marketing, content marketing en zoekmachine optimalisatie. Ook Google werd steeds belangrijker. Daarom volgde ik trainingen voor SEO en Google, waarbij ik de kennis direct kon toepassen op de nieuwe bedrijfswebsite. Dat was het moment dat ik wist dat het bouwen van websites datgene is wat ik het leukste vind. Webdesign begon in mij langzaam te groeien…

Eigen koers varen.

Tijdens mijn carrière was ik veel in contact met andere ondernemers. Ik zag dat veel van deze ondernemers en bedrijven weinig tot geen aandacht besteedden aan websites. De website was vaak verouderd. Links werkten niet en er miste structuur, waardoor mensen erin ‘verdwaalden’. Vaak vonden bezoekers hun websites te complex, zagen ze door de bomen het bos niet meer en haakten ze daardoor snel af. Deze gedachte is altijd bij me gebleven.

In 2017 ben ik mijn eigen koers gaan varen en heb ik mijn passie voor webdesign gevolgd. Helaas zie ik nog steeds dat ondernemers zoals jij weinig online succes behalen. Dat is jammer, want er valt zoveel te halen met je website, denk aan hoger scoren in Google en een betere gebruiksvriendelijkheid van je website. Het is hoog tijd dat ik hier verandering in breng. Ik wil jou helpen om je website helder en toegankelijk te maken voor je bezoekers, zodat je hen kunt om zetten in klanten.

Waarom samenwerken met mij?

In vier woorden: Kwaliteit. Persoonlijk. Flexibel. Betrokken.

Ga je met mij aan de slag, dan werk je samen met een betrokken websitebouwer. Iemand die met je meedenkt en je advies geeft over hoe je meer uit je website haalt. Door mijn design thinking – een combinatie van strategie, design en techniek - zet ik jouw bezoekers centraal. Ik maak onderscheidende, originele designs en vermijd toeters en bellen die afleiden. Je krijgt een op maat gemaakte website die is ontworpen om jouw bezoekers te betrekken en hen om te zetten in klanten.

Jade
Focus1
Jade_zittend op de bank voor aanzicht

Ook goed om te weten

Ik ben open, oprecht, transparant, een praktisch doener, nieuwsgierig van aard, (zelf-)kritisch en zeer leergierig. Ik leg de lat hoog voor mijzelf. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat met passie en dan wil ik het ook zo goed mogelijk doen. Een van de belangrijkste aspecten voor mij in mijn werk is de verbinding met de mensen waarvoor en waarmee ik werk.

Wil je meer van me weten of wil je dat ik met jouw website aan de slag ga?